Wonen zonder beperking

Heb je een positief christelijke identiteit? Dan is het Tuinhuis echt iets voor jou. Beleven van het geloof is een belangrijk onderdeel van onze locatie. Veertien cliënten delen de woonkamer. Daar wordt gekookt en samen gegeten. Een boek gelezen. Of een praatje gemaakt met de begeleiders.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Iedereen heeft zijn eigen moderne appartement. Dat maak je zelf of met hulp schoon. Je woont op de eerste of tweede verdieping. Er is een lift. In je appartement heb je een woonkamer met keuken, slaapkamer, douche en berging voor de wasmachine. Heb je geen eigen wasmachine? Geen probleem. Dan gebruik je de onze wasruimte.

Indeling gemeenschappelijk deel

Alle cliënten delen de woonkamer. Daar wordt gekookt en samen gegeten. Een boek gelezen. Of een praatje gemaakt met de begeleiders. Ook is er iedere week een spelletjeavond. En in de zomer geniet je op het balkon vaak lekker van de zon.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Situering in wijk

Beneden zie je veel kinderen van het kinderdagverblijf. Daarnaast staat de fysiotherapiepraktijk. In een paar stappen ben in het gezellige oude centrum van Woudenberg. En in het parkje waar je even kunt ontspannen.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Heb je een positief christelijke identiteit? Dan is het Tuinhuis echt iets voor jou. Beleven van het geloof is een belangrijk onderdeel van onze locatie.

Veertien cliënten delen de woonkamer. Daar wordt gekookt en samen gegeten. Een boek gelezen. Of een praatje gemaakt met de begeleiders. Ook is er iedere week een spelletjesavond. En in de zomer geniet je op het balkon vaak lekker van de zon.

Aantal bewoners

14

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Het Tuinhuis is een gezellige locatie met twee verdiepingen.
De eerste verdieping is gericht op meer zelfstandige cliënten die gebruik maken van begeleiding op afspraak. Op de tweede verdieping is er meer sprake van groepswonen.

Overdag is iedereen op het werk of dagbesteding. ’s Avonds is er begeleiding. In het eigen appartement én in de algemene woonkamer. In het Tuinhuis kun je maatje worden met een vrijwilliger. Met dit maatje doe je leuke dingen, zoals winkelen, lezen, computeren en knutselen.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.