Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Beschermd Wonen-Tulpenhof 12

Terug naar overzicht
Logo Daelzicht

Gezellig woonlocatie met inpandige appartementen voor de ouder wordende cliënt.

Woning

Soort woning

Groepswoning, Appartement

Omschrijving

Tulpenhof 12 is een woning welke deel uitmaakt van het carré Tulpenhof in Heel. De woning is geheel op de begane grond, zeer ruim van opzet en totaal ingericht en gefaciliteerd op het bieden van begeleiding en intensieve verzorging.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gezamenlijke keuken en huiskamer. Tevens is er 1 zorgbadkamer aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elk appartement is slaap- en zitkamer in één en voorzien van een badkamer met toilet, wastafel en douche. Iedere slaapkamer heeft een pantry en ruime openslaande deuren richting de tuin.

Situering in wijk

Het beschermd terrein waarop de woning ligt, ligt aan de rand van het dorp. Er liggen verschillende winkels op loopafstand. Medische dienst bevindt zich op het terrein.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Dementie, Epilepsie, Gedragsproblemen, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking

Omschrijving

Tulpenhof 12 is een woongroep waar alleen mannen woonachtig zijn, allen met een hoog zorgzwaartepakket. De cliënten zijn allen op zichzelf en sluiten aan bij groepsgerichte activiteiten wanneer hun psychische gesteldheid dit toelaat. De begeleiding is gericht op aansturen en stimuleren om het individuele dagprogramma te volgen. Sommige ADL en huishoudelijke taken worden overgenomen. Afhankelijk van de psychische gesteldheid van de individuele bewoner worden gedragsregulerende interventies toegepast. Kwaliteit van leven en het bieden van comfort zijn daarnaast belangrijke speerpunten in de geboden begeleiding.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Zeer intensief

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

Een heterogene groepssamenstelling met het merendeel ZZP 8VG, waarbij de ondersteuningsvraag gekenmerkt wordt door intensieve dagelijkse verzorging bij eenvoudige en complexe vaardigheden en waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende hulpmiddelen.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.