Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Beschermd Wonen-Tulpenhof 15

Terug naar overzicht
Logo Daelzicht

Tulpenhof 15 is een woning die deel uitmaakt van het carré Tulpenhof op het terrein van Daelzicht. De woning is gesitueerd op de begane grond, zeer ruim van opzet en volledig ingericht en gefaciliteerd.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Groepswoning met 6 bewoners. Onderdeel van het carré Tulpenhof op het terrein van Daelzicht.

Indeling gemeenschappelijk deel

Gezamenlijke woonkamer, eetkamer en keuken, terras en tuin. Grote zorgbadkamer met alle faciliteiten en nog een aparte doucheruimte met toilet. Verder bevindt zich er nog een apart toilet.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer met wastafel. Ruimte kan zelf ingedeeld worden. Er is een TV aansluiting aanwezig.

Situering in wijk

Op korte loopafstand van supermarkt, drogist, kerk en andere benodigdheden. In Heel worden mensen met verstandelijke beperking zeer geaccepteerd, aangezien mensen die hier wonen weten dat het terrein van Daelzicht hier al heel erg lang is.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Psychiatrische beperking, Psychische beperking

Omschrijving

Tulpenhof 15 is een bewonersgroep op kleinschalig niveau (6 cliënten), zowel mannen als vrouwen met een intensieve zorgvraag. Bewoners zijn op zichzelf en stappen in op activiteiten in groepsverband als hun psychische gesteldheid dit toe laat.

Aantal bewoners

6

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Enige

Omschrijving

Begeleiding is gericht op stimuleren en aansturen bij alledaagse handelingen binnen een vaste aangeboden structuur. Er wordt licht ondersteuning geboden bij complexere vaardigheden. Op basis van de psychische gesteldheid van de bewoner vinden er gedragsregulerende interventies plaats.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.