Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Beschermd Wonen-Tulpenhof 16

Terug naar overzicht
Logo Daelzicht

Tulpenhof 16 is een woning die deel uitmaakt van het carré Tulpenhof op het terrein van Daelzicht. De woning is gesitueerd op de begane grond, zeer ruim van opzet en volledig ingericht en gefaciliteerd.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Groepswoning met 6 bewoners. Onderdeel van het carré Tulpenhof op het terrein van Daelzicht

Indeling gemeenschappelijk deel

Gezamenlijke woonkamer, eetkamer en keuken, terras en tuin. Grote zorgbadkamer met alle faciliteiten en nog een aparte doucheruimte met toilet. Verder bevindt zich er nog een apart toilet.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer met wastafel. Ruimte kan zelf ingedeeld worden. Er is een TV aansluiting aanwezig.

Situering in wijk

Op korte loopafstand van supermarkt, drogist, kerk en andere benodigdheden. In Heel worden mensen met verstandelijke beperking zeer geaccepteerd, aangezien mensen die hier wonen weten dat het terrein van Daelzicht hier al heel erg lang is.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Dementie, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychiatrische beperking

Omschrijving

Binnen Tulpenhof 16 zijn ouder wordende bewoners woonachtig in een kleinschalige woonomgeving (6 bewoners), zowel mannen als vrouwen.

Aantal bewoners

6

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Begeleiding is gemiddeld te noemen en kenmerkt zich tot aansturing en stimulering met lichte ondersteuning bij complexere vaardigheden. Bewoners zijn zowel op zichzelf als in de groep aanwezig bij gezamenlijke activiteiten.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.