Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Van der Vormhaven (appartementen)

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Algemene informatie De jonge bewoners van Van der Vormhaven wonen allemaal zo zelfstandig mogelijk. Ze delen hun appartement met één andere persoon. Je krijgt huishoudgeld, bereid je eigen maaltijden en onderhoud je eigen woning samen met je huisgenoot. Waar nodig ondersteunen we je bij deze taken. Overdag heeft iedereen school, werk of een dagbesteding. Van 15.00 uur tot de volgende ochtend 09.00 uur is er doordeweeks begeleiding aanwezig. In het weekend is de begeleiding van 16.00 tot 8.00 uur aanwezig. Er is een trefpunt aanwezig (foto 5 en 6) waar je anderen kunt ontmoeten in een gezellige sfeer.

Woonomgeving De locatie Van der Vormhaven ligt in de woonwijk Carnisselande. Een jonge, groene en waterrijke wijk in Barendrecht. De appartementen liggen vlakbij een groot winkelcentrum en het openbaar vervoer. De locatie ligt op 15 minuten fietsen van Rotterdam.

Welke begeleiding heb je nodig? De begeleiding komt iedere dag langs in het appartement. Daarnaast maken we samen met jou en een verwant een plan (‘Mijn Plan’) waarin we bespreken hoe we jou het best kunnen ondersteunen om jouw doelen te bereiken.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

16

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.