Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Van Schendelstraat 14

Terug naar overzicht

Op de Van Schendelstraat 14 wonen 9 ouder wordende bewoners met een lichte beperking. Het is een gemengde groep van dementie tot beperking in gedrag: licht verstandelijk, autisme en epilepsie.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Van Schendelstraat 14 is een ruime twee-onder-een-kap woning in de wijk ´Poortwijk´ in Oud-Beijerland. Hier wonen 9 bewoners met een lichte beperking. Achter en voor het huis is een fijne tuin aangelegd. De bewoners delen samen de gezellige woonkamer met tv en hebben allemaal hun eigen slaapkamer.

Indeling gemeenschappelijk deel

- Een ruime woon/eetkamer - Een open (afgesloten) keuken

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Begane grond: Ruime woonkamer met dichte keuken, twee slaapkamers en een aangepaste badkamer

Eerste verdieping: Zeven slaapkamers en een ruime aangepaste badkamer.

Situering in wijk

De woning staat in een woonwijk aan de rand van Oud-Beijerland. De kinderboerderij is op loopafstand en de dagbesteding vind je aan de overkant van de straat. Dichtstbijzijnde winkels liggen op ongeveer 20 minuten lopen. Op circa vijf kilometer van het centrum van Oud-Beijerland vandaan.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Dementie, Epilepsie, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

Binnen Van Schendelstraat 14 wonen negen ouder wordende cliënten, zowel mannen als vrouwen, in de leeftijdscategorie van 22 tot en met 75 jaar. Het merendeel van de cliënten heeft een lichte beperking, van een licht verstandelijke beperking tot autisme en epilepsie.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Verzorging

Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Behandeling

Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.