Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Van Schendelstraat 14

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie

Op de Van Schendelstraat 14 wonen 9 ouder wordende bewoners met een lichte beperking. Het is een gemengde groep van dementie tot beperking in gedrag, bijvoorbeeld licht verstandelijk, autisme en epilepsie. Achter en voor de Van Schendelstraat 9 ligt een mooie tuin, waar iedereen lekker naar buiten kan. De bewoners delen samen de gezellige woonkamer en hebben allemaal hun eigen slaapkamer.

Woonomgeving De woning ligt in een woonwijk aan de rand van Oud-Beijerland. De kinderboerderij is op loopafstand en de dagbesteding vind je aan de overkant van de straat. De winkels in de buurt loop je zo naartoe.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief, Gemiddeld

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.