Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Verboomstraat (appartementen)

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Algemene informatie Op de Verboomstraat hebben bewoners hun eigen appartement met woonkamer, keuken, badkamer en toilet, slaapkamer en een klein berghok. De appartementen bevinden zich in een groot complex met 21 appartementen, waarvan Zuidwester er op dit moment 11 huurt. Zuidwester probeert dit langzaamaan uit te breiden. Daarnaast wonen er nog andere huurders in het complex. Dit zijn vooral ouderen. Als je bij ons komt wonen, is het dus belangrijk dat je ook goed met deze buren kunt omgaan.

Woonomgeving Het appartementencomplex ligt in het oude gedeelte van de Rotterdamse wijk Charlois. Vanuit sommige appartementen kun je de Waalhaven zien. Naast het complex ligt een speeltuinvereniging.

Welke begeleiding heb je nodig? We maken samen met jou een ondersteuningsplan. Daarin staan afspraken over hoe we je ondersteunen en welke doelen je wilt bereiken. Een aantal keer per jaar hebben we een gesprek met jou om samen te bekijken of er iets veranderd moet worden aan de begeleiding.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

15

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.