Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Beschermd Wonen-Violenhof 8 en 10

Terug naar overzicht

Woonlocatie, gelijkvloers met gezamenlijke woonkamer, 6 kamers waarvan 3 met een eigen doucheruimte en een grote zorg badkamer.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Violenhof 8, 9 en 10 zijn geschakelde woningen op het terrein voor beschermd wonen in Heel. De woningen zijn comfortabel uitgerust. Er is een tussendeur tussen 2 afdelingen om samen te kunnen werken met 2 afdelingen.

Indeling gemeenschappelijk deel

Centrale gang waar de slaapkamer aan liggen en de gezamenlijke zorgbadkamer, huiskamer/ met open keuken.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

3 slaapkamers hebben een douche met toilet. Waarvan 1 slaapkamer met een keukenblokje. 3 grotere slaapkamers zonder eigen douche en toilet

Situering in wijk

De woningen zijn gelegen op het terrein voor beschermd wonen van Daelzicht aan de rand van het dorp Heel.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Gedragsproblemen, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

6 bewoners met een (ernstige) verstandelijke beperking met ouderdomsproblematieken en dementie. De woningen bieden plaats aan 6 tot 9 bewoners in diverse leeftijden, die veelal dezelfde interesses delen. De ene woning is meer gericht op cliënten die intensieve begeleiding nodig hebben, de andere woning richt zich meer op gedragsregulering. Overdag zijn er mogelijkheden voor aangepaste dagbesteding op het terrein. Ook maken de bewoners gebruik van faciliteiten zoals het bewegingscentrum, zwembad en manege de Huif.

Aantal bewoners

6

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld, Intensief

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

Als de bewoners thuis zijn, is er altijd begeleiding aanwezig. De bewoners hebben intensieve begeleiding nodig bij de persoonlijke verzorging en worden geholpen bij hun sociale vaardigheden.
Uiteraard gaat de begeleiding uit van de mogelijkheden van de cliënt. Kan de bewoner het zelf? Dan stimuleren wij dit en zorgen dat deze vaardigheden niet verloren gaan.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.