Wonen zonder beperking

Vista Titus

Terug naar overzicht

Wil je wonen in hartje Oss? Philadelphia Zorg heeft 12 studio's en dagbesteding in de Molenstraat. In juni 2021 is de locatie Vista Titus geopend. Alle studio's hebben een tuintje of balkon zodat je fijn buiten kunt zitten. De studio’s hebben eigen sanitair en een keuken.

Woning

Soort woning

Studio

Omschrijving

De 12 studio's zijn gelegen in het centrum van Oss. Centraal gelegen op loopafstand van trein- en busstation.

Indeling gemeenschappelijk deel

De centrale voordeur heeft een bellentableau met individuele brievenbussen. Er is een lift of trap aanwezig. Vista Titus beschikt niet over een algemene ruimte. Echter is er in dagbestedingsruimte wel de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Hoe vaak deze geopend zal zijn, is afhankelijk van de behoefte van de bewoners.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere studio heeft een badkamer met wastafel, douche en toilet. Tevens de aansluiting voor de wasmachine. De woon/slaapkamer heeft een keuken. Iedere studio heeft een eigen terras (begaande grond) of balkon op de eerste, tweede en derde verdieping. Alle studio's beschikken over een eigen berging op de begaande grond (achterzijde pand) waar fietsen of scooters in geplaatst kunnen worden.

Situering in wijk

Centraal in het centrum van Oss

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

Bij Vista Titus is er plaats voor 12 bewoners die graag individueel, maar toch met begeleiding willen wonen. Je kunt mogelijk doorgroeien naar zelfstandig wonen, al dan niet met ambulante begeleiding of deze vorm van wonen en begeleiding is passend voor jou. De begeleiding vindt plaats op de eigen studio of mogelijk in de dagbesteding die ook dienst kan doen als ontmoetingsruimte. Tijdens de nacht of overdag is er mogelijkheid tot Digi contact .

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

Naast de begeleiding in de ochtenduren is er begeleiding in de middag tot in de avond avond aanwezig. Op momenten dat er geen begeleiding in het pad aanwezig is kun je altijd een beroep doen op Digi-contact. Dit is ondersteuning op afstand via beeldbellen. Je kunt met je iPad of computer 24 uur per dag contact maken. Het enige wat je hoeft te doen is de knop 'maak verbinding'
aan te klikken. Er komt vervolgens een professionele begeleider in beeld die jou kan helpen.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.