Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Vlinderhoven 92

Terug naar overzicht

Op Vlinderhoven 92 wonen volwassenen met een verstandelijke beperking. Daarnaast hebben ze een vorm van autisme, lichamelijke beperkingen (zoals slecht zien) of ouderdomsproblemen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Het huis heeft drie verdiepingen. Je krijgt een eigen slaapkamer. In de keuken en de grote, gezellige woonkamer die je met je groepsgenoten deelt ontmoet je anderen. Er is geen lift aanwezig in het pand en de woning is niet bijzonder rolstoelvriendelijk.

Indeling gemeenschappelijk deel

Gezamenlijke woonkamer en keuken.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

In de woonwijk Schiedam-Nood, vlakbij een winkelcentrum medische dienst en dagbesteding.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Lichamelijke beperking, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

Op Vlinderhoven 92 wonen volwassenen met een verstandelijke beperking. Daarnaast hebben de bewoners bijvoorbeeld ze een vorm van autisme, lichamelijke beperkingen (zoals slecht zien) of ouderdomsproblemen. Veilig en comfortabel leven Rust en regelmaat zijn voor jou de basis om dingen te leren. Het geeft je een veilig gevoel. Je leert veel van meekijken en -helpen in het huishouden. We doen bijvoorbeeld samen boodschappen en je helpt mee met koken. In je vrije tijd kun je lekker thuis blijven of naar bijvoorbeeld de sportschool, muziekles of computerles gaan. De bewoners hebben de leeftijd vanaf 18 tot en met 55 jaar.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Geen

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.