Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Heezerweg 50 Eindhoven Beschermd Wonen Zorgokee

Terug naar overzicht

Zorgokee heeft zich ten doel gesteld om een passend aanbod te ontwikkelen voor Beschermd Wonen voor jong volwassenen met een vorm van autisme (ASS) ,AD(H)D en/of LVG. Ondanks het feit dat er al diverse wooninitiatieven zijn, is er naar onze mening nog steeds vraag naar passende woonvoorzieninge...

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Heezerweg 50 is een (semi)vrijstaande jaren 30 woning, aan de rand van het centrum in stadsdeel stratum. Op iedere verdieping is en studio gesitueerd.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woning heeft één gezamelijke ingerichte keuken met eethoek en washok, op iedere verdieping is een tiolet aanwezig. De badkamer(douche) moet worden gedeeld. Daarnaast is er een tuin en een overdekt gangetje(om fietsen te plaatsen) aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere woning heeft een eigen wc en koelkast.

Situering in wijk

Heezerweg is een oude radiaal weg van Eindhoven. De woning ligt aan een soort van plein in stadsdeel stratum. Aan de rand van het centrum. Dicht bij allerlei voorzieningen.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking

Omschrijving

Zorgokee heeft zich ten doel gesteld om een passend aanbod te ontwikkelen voor Beschermd Wonen voor jong volwassenen met een vorm van autisme (ASS) ,AD(H)D en/of LVG. Ondanks het feit dat er al diverse wooninitiatieven zijn, is er naar onze mening nog steeds vraag naar passende woonvoorzieningen met flexibele ondersteuning en begeleiding door een erkende professionele zorgorganisatie met veel kennis en ervaring met de doelgroep jongeren en jongvolwassenen. Missie: Jong volwassenen met een vorm van autisme, AD(H)D en/of LVG in een veilige, stabiele en gezellige woon- en leefomgeving, zo zelfstandig mogelijk leren wonen en daarbij samen met hen een eigen passend sociaal netwerk opbouwen, waardoor er zoveel mogelijk deel genomen kan worden aan het maatschappelijke leven. Visie: Zorgokee gaat uit van de mogelijkheden van de cliënt in plaats van de beperkingen! De kennis en ervaring van Zorgokee op het gebied van begeleiding en ondersteuning wordt ingezet om 'zorg op maat' te leveren.

Aantal bewoners

3

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

De begeleiding van Zorgokee wordt verleend op basis van een WMO-Beschermd Wonen- Begeleid beschikking.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.