Wonen zonder beperking

Vliststraat 35/37 Eindhoven Beschermd Wonen Zorgokee

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Vlistraat 35/37 is een dubbele woning in een rijtje op een hoek.Twee studio's zijn op de begane grond gesitueerd en hebben ieder een eigen voordeur.
Op de eerste etage zijn er twee appartementen aanwezig.

Indeling gemeenschappelijk deel

De dubbele woning heeft één doorgetrokken ingerichte keuken met eethoek en washok, een grote(dubbele) tuin en twee schuurtjes.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere woning heeft een eigen wc en koelkast. Er zijn drie badkamers aanwezig in het dubbele pand. Dat wil zeggen dat je maximaal met één andere bewoner de badkamer deelt.

Situering in wijk

De Vliststraat is een rustige straat in het kerkdorp Acht(Eindhoven Noord), tegenover een parkje met een vijver en de voetbalvelden.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking

Omschrijving

Zorgokee heeft zich ten doel gesteld om een passend aanbod te ontwikkelen voor Beschermd Wonen voor jong volwassenen met een vorm van autisme (ASS) ,AD(H)D en/of LVG. Ondanks het feit dat er al diverse wooninitiatieven zijn, is er naar
onze mening nog steeds vraag naar passende woonvoorzieningen met flexibele ondersteuning en begeleiding door een erkende professionele zorgorganisatie met veel kennis en ervaring met de doelgroep jongeren en jongvolwassenen.
Missie: Jong volwassenen met een vorm van autisme, AD(H)D en/of LVG in een veilige, stabiele en gezellige woon- en leefomgeving, zo zelfstandig mogelijk leren wonen en daarbij samen met hen een eigen passend sociaal netwerk opbouwen, waardoor er zoveel mogelijk deel genomen kan worden aan het maatschappelijke leven.
Visie: Zorgokee gaat uit van de mogelijkheden van de cliënt in plaats van de beperkingen! De kennis en ervaring van Zorgokee op het gebied van begeleiding en ondersteuning wordt ingezet om 'zorg op maat' te leveren.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.