Wonen zonder beperking

Er wonen dertien bewoners op de Volle Wens. Tussen 20 en 55 jaar. Ze zijn niet op hun mondje gevallen. Er is vaak veel leven in de brouwerij. Door de week gaan bewoners naar het werk of de dagbesteding. En ’s avonds naar een sportclub, vrijetijdskring of de fitness.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Er wonen dertien bewoners op de Volle Wens. Tussen 20 en 55 jaar. Er is vaak veel leven in de brouwerij. Door de week gaan bewoners naar het werk of de dagbesteding. En ’s avonds naar een sportclub, vrijetijdskring of de fitness. In het weekend gaan sommige bewoners alleen of samen op stap.

Indeling gemeenschappelijk deel

Voor de vier verdiepingen zijn twee steunpunten. Daar kun je samen eten als je wilt. Of samen een voetbalwedstrijd kijken. Bij het steunpunt beneden is een mooi groot terras waar je geniet van en hapje en een drankje.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedereen heeft zijn eigen appartement. Met woonkamer en keuken, slaapkamer, douche, wc en berging. In de berging kun je een wasmachine aansluiten. Er zijn enkele appartementen met een heerlijke tuin of balkon. Ieder appartement heeft een eigen deurbel en een oproepsysteem. Je kunt hier ook prima met een rolstoel wonen. Er is een lift aanwezig

Situering in wijk

De Volle Wens ligt in een gewone woonwijk. De supermarkt is vlakbij. Het centrum van Veenendaal is tien minuten fietsen.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Er wonen dertien bewoners op de Volle Wens. Tussen 20 en 55 jaar. Ze zijn niet op hun mondje gevallen. Er is vaak veel leven in de brouwerij. Door de week gaan bewoners naar het werk of de dagbesteding. En ’s avonds naar een sportclub, vrijetijdskring of de fitness. In het weekend gaan sommige bewoners alleen of samen op stap.

Aantal bewoners

13

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Voor de vier verdiepingen zijn twee steunpunten. Daar kun je samen eten als je wilt. Of samen een voetbalwedstrijd kijken. Bij het steunpunt beneden is een mooi groot terras waar je geniet van en hapje en een drankje. De begeleiding geven we je in je eigen appartement.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.