Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Locatie Vredenburg is gelegen in Steenwijkerwold. Vredenburg biedt plaats aan bewoners vanaf 18 jaar met een (licht) verstandelijke beperking, ASS (autisme spectrum stoornis) en/of een psychische aandoening.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Vredenburg bestaat uit 18 aan elkaar verbonden appartementen, waarvan er 15 beschikbaar zijn voor begeleid wonen. De appartementen zijn verspreid over twee verdiepingen.

Indeling gemeenschappelijk deel

3 appartementen zijn in gebruik als ontmoetingsruimte, keuken en kantoor van de begeleiding.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Ieder appartement is voorzien van een badkamer, keuken en berging. De bovenwoningen bestaan uit twee verdiepingen, met een apart slaap- en woongedeelte. De benedenwoningen bestaan uit één verdieping en beschikken over een kleine voortuin.

Situering in wijk

De woonlocatie Vredenburg bevindt zich midden in het gezellige dorp Steenwijkerwold. Supermarkt en bakker bevinden zich op een paar minuten loopafstand van de locatie. In de omgeving van Steenwijkerwold ligt een groot bos waar heerlijk kan worden gewandeld. Steenwijk ligt op fietsafstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking

Omschrijving

Op locatie Vredenburg bieden we hulp en begeleiding aan volwassenen vanaf 18 jaar met een (licht) verstandelijke beperking, ASS (autisme spectrum stoornis) en/of een psychische aandoening.

Aantal bewoners

15

Open plaatsen

2 open plaatsen (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Behandeling

Enige

Omschrijving

Als je bij ons komt wonen, krijg je een begeleider als vast aanspreekpunt. Daarnaast kun je altijd een beroep doen op de andere, aanwezige begeleiders. Het bieden van structuur en veiligheid vinden we belangrijk. Daarnaast bieden we je ondersteuning bij je dagelijks leven. We drinken iedere dag samen koffie. Gezamenlijk eten behoort tot de mogelijkheden. De begeleiding stemmen we af op jouw hulpvragen en doelen. Vredenburg is een geschikte plek om langdurig te wonen, maar ook een goede plek om door te stromen naar zelfstandig wonen in de toekomst.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.