Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Westerschelde 1

Terug naar overzicht

Westerschelde 1 is in 2005 opgeleverd en is een woning die volledig is aangepast voor mensen met ernstig meervoudige beperkingen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Westerschelde 1 is in 2005 opgeleverd en is een woning die volledig is aangepast voor mensen met ernstig meervoudige beperkingen. De woning heeft een ruime woonkamer met veel licht inval en een open keuken. Daarnaast zijn er acht individuele slaapkamers, twee aangepaste badkamers een een apart toilet. Ook is er een berging en een werkkast. De woning is volledig gelijkvloers, heeft til en transfer mogelijkheden en brede deurposten. De woning is volledig rolstoel toegankelijk.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

De woning bevindt zich op het bosrijke terrein van Zuidwester in Middelharnis. Er zijn voldoende wandelmogelijkheden en het verkeer moet rekening houden met de cliënten.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Epilepsie, Meervoudige beperking

Omschrijving

Algemene informatie Westerschelde 1 is in 2005 opgeleverd en is een woning die volledig is aangepast voor mensen met ernstig meervoudige beperkingen. De woning heeft een ruime woonkamer met veel licht inval en een open keuken. Daarnaast zijn er acht individuele slaapkamers, twee aangepaste badkamers en een apart toilet. Ook is er een berging en een werkkast. De woning is volledig gelijkvloers, heeft til en transfer mogelijkheden en brede deurposten. De woning is volledig rolstoeltoegankelijk. Woonomgeving Deze woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.