Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Westerschelde 1

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Westerschelde 1 is in 2005 opgeleverd en is een woning die volledig is aangepast voor mensen met ernstig meervoudige beperkingen. De woning heeft een ruime woonkamer met veel licht inval en een open keuken. Daarnaast zijn er acht individuele slaapkamers, twee aangepaste badkamers en een apart toilet. Ook is er een berging en een werkkast. De woning is volledig gelijkvloers, heeft til en transfer mogelijkheden en brede deurposten. De woning is volledig rolstoeltoegankelijk.

Woonomgeving Deze woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Zeer intensief, Gemiddeld, Intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.