Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Westerschelde 10

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Westerschelde 10 is een groepswoning die in 2005 is opgeleverd. De woning bevindt zich in een complex van tien woningen, vijf beneden woningen en vijf bovenwoningen. Westerschelde 10 is een bovenwoning. De woning is gelijkvloers, maar is niet aangepast voor mensen met meervoudig lichamelijke beperkingen. De woning heeft vier slaapkamers. Twee slaapkamers hebben een eigen badkamer en toilet. Er is een gezamenlijke woonkamer met een open keuken. Daarnaast is er een gezamenlijke badkamer met toilet, douche en een ligbad. Ook is er een apart toilet aanwezig. Zowel binnen als buiten is er een berging. Ook is er een terras. Voor een korte impressie van Westerschelde 10 hebben we een aantal foto's van een vergelijkbare woning geplaatst.

Woonomgeving Deze woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief, Gemiddeld

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.