Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Westerschelde 2

Terug naar overzicht

Westerschelde 2 is een bovenwoning die in 2005 is opgeleverd.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Westerschelde 2 is een bovenwoning die in 2005 is opgeleverd. De woning heeft vier slaapkamers en een badkamer. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer met keuken en een mooi terras op het balkon. De woning heeft veel lichtinval en een uitzicht op de bosrijke omgeving en de kinderboerderij. De woning is gelijkvloers en te bereiken met een lift. Er zijn geen til- en transfermogelijkheden.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Situering in wijk

Westerschelde boven woningen kijken uit over de kinderboerderij en zijn op korte loopafstand van de dagbesteding locaties en de brasserie.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking

Omschrijving

Westerschelde 2 is een bovenwoning die in 2005 is opgeleverd. De woning heeft vier slaapkamers en een badkamer. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer met keuken en een mooi terras op het balkon. De woning heeft veel lichtinval en een uitzicht op de bosrijke omgeving en de kinderboerderij. De woning is gelijkvloers en te bereiken met een lift. Er zijn geen til- en transfermogelijkheden. Woonomgeving Deze woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.