Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Westerschelde 3

Terug naar overzicht

Algemene informatie Westerschelde 3 is een groepswoning voor acht cliënten. Deze ruime woning is in 2005 opgeleverd. Er is een gezamenlijke woonkamer met veel licht inval en een open keuken. Verder beschikt de woning over twee aangepaste gezamenlijke bad

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie

Westerschelde 3 is een groepswoning voor acht cliënten. Deze ruime woning is in 2005 opgeleverd. Er is een gezamenlijke woonkamer met veel licht inval en een open keuken. Verder beschikt de woning over twee aangepaste gezamenlijke badkamers, acht individuele slaapkamers, een apart toilet, een berging en een werkkast. De woning is volledig gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk. Ook is er een til- en transferlift aanwezig.


Woonomgeving

Deze woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.