Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Westerschelde 3

Terug naar overzicht

Westerschelde 3 is een groepswoning voor acht cliënten. Deze ruime woning is in 2005 opgeleverd.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Westerschelde 3 is een groepswoning voor acht cliënten. Deze ruime woning is in 2005 opgeleverd. Er is een gezamenlijke woonkamer met veel licht inval en een open keuken. Verder beschikt de woning over twee aangepaste gezamenlijke badkamers, acht individuele slaapkamers, een apart toilet, een berging en een werkkast. De woning is volledig gelijkvloers en rolstoel toegankelijk. Ook is er een til- en transferlift aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

De woning bevindt zich op het bosrijke terrein van Zuidwester in Middelharnis. Er zijn voldoende wandelmogelijkheden en het verkeer moet rekening houden met de cliënten

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Meervoudige beperking

Omschrijving

Westerschelde 3 is een groepswoning voor acht cliënten. Deze ruime woning is in 2005 opgeleverd. Woonomgeving Deze woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.