Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Westerschelde 5

Terug naar overzicht

Westerschelde 5 is een groepswoning die in 2005 is opgeleverd. De woning heeft acht individuele slaapkamers, twee aangepaste gezamenlijke badkamers en een woonkamer met een open keuken met veel lichtinval. Daarnaast is een apart toilet, een berging, werkkast en een tuin met terras.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Westerschelde 5 is een groepswoning die in 2005 is opgeleverd. De woning heeft acht individuele slaapkamers, twee aangepaste gezamenlijke badkamers en een woonkamer met een open keuken met veel lichtinval. Daarnaast is een apart toilet, een berging, werkkast en een tuin met terras. De woning is gelijkvloers en toegankelijk voor rolstoelen. Ook zijn er til- en transfermogelijkheden.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

Deze woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Epilepsie, Meervoudige beperking

Omschrijving

Westerschelde 5 is een groepswoning die in 2005 is opgeleverd. De woning heeft acht individuele slaapkamers, twee aangepaste gezamenlijke badkamers en een woonkamer met een open keuken met veel lichtinval. Daarnaast is een apart toilet, een berging, werkkast en een tuin met terras. De woning is gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk. Ook zijn er til- en transfermogelijkheden. Woonomgeving Deze woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.