Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Westerschelde 9

Terug naar overzicht

Westerschelde 9 is een moderne ruime groepswoning van 2005, met veel lichtinval. De woning is aangepast voor cliënten met lichamelijke beperkingen en is rolstoeltoegankelijk.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Westerschelde 9 is een moderne ruime groepswoning van 2005, met veel lichtinval. De woning is aangepast voor cliënten met lichamelijke beperkingen en is rolstoeltoegankelijk. Zo is er een til- en transferlift, zijn er twee aangepaste gezamenlijke badkamers, zijn er extra brede deuren en is alles gelijkvloers. Daarnaast zijn er acht individuele slaapkamers, is er een gezamenlijke woonkamer met open keuken, een apart toilet, een berging en een werkkast. Ook is er een tuin met een terras.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

Deze woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Epilepsie, Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Algemene informatie Westerschelde 9 is een moderne ruime groepswoning van 2005, met veel lichtinval. De woning is aangepast voor cliënten met lichamelijke beperkingen en is rolstoeltoegankelijk. Zo is er een til- en transferlift, zijn er twee aangepaste gezamenlijke badkamers, zijn er extra brede deuren en is alles gelijkvloers. Daarnaast zijn er acht individuele slaapkamers, is er een gezamenlijke woonkamer met open keuken, een apart toilet, een berging en een werkkast. Ook is er een tuin met een terras. Woonomgeving Deze woning ligt aan de rand van Middelharnis op het bosrijke terrein Hernesseroord met voldoende wandelmogelijkheden. Het verkeer op het terrein moet rekening houden met de bewoners. Een brasserie, kinderboerderij, kwekerij en verschillende andere dagbestedingslocaties bevinden zich op het terrein. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.