Wonen zonder beperking

Westerweilandweg

Terug naar overzicht

Westerweilandweg is een woonlocatie in Vriezenveen. Bij Westerweilandweg wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Deze locatie heeft twee verschillende woonvormen.

Woning

Omschrijving

Bij deze woonvorm zijn er vijftien appartementen opgedeeld in twee verdiepingen. Deze locatie heeft twee verschillende woonvormen.

Appartement:
Ook heb je een eigen appartement waar je privacy hebt en waar je tot rust kunt komen. Elke bewoner heeft een eigen woon- en slaapkamer die je zelf in mag richten. Hier zit ook een aanrechtblokje bij in. Verder heb je ook een badkamer met een douche en toilet.

Zorg op ‘maat’ bij Westerweilandweg:
Bij deze woonvorm zijn er acht appartementen. Hiervan hebben vijf appartementen een woonkamer, twee slaapkamers, een douche met toilet en een berghok. De drie andere appartementen hebben een woonkamer, één slaapkamer met een schuifdeur richting de woonkamer, douche met toilet, een berghok en een gezamenlijke woonkamer. Hier staat op verschillende tijden koffie en thee klaar. Als je zin hebt, kan je dat met de medebewoners nuttigen. Hier staan ook vers bereide maaltijden, waar je gebruik van kunt maken. Als je meer van privacy houdt, kan je ook je eigen maaltijd in je appartement bereiden.

Indeling gemeenschappelijk deel

Elke verdieping heeft een gezellige woonkamer, waar er plek is om de dagelijkse bezigheden uit te kunnen voeren. Ook is er buiten een fijne plek om te zitten of om een wandeling te maken in de omgeving. In de zomer BBQ-en we af en toe met zijn allen in de tuin.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Appartement met eigen woonkamer (met aanrechtblok), slaapkamer en badkamer.

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Bij Westerweilandweg wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB).

Aantal bewoners

15

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Geen

Omschrijving

1. De begeleiding is doordeweeks aanwezig van 15:00 uur tot 9:30 uur. ’s Nachts is er een slaapdienst aanwezig. Doordeweeks gaan de bewoners naar hun werk of dagbesteding. In de weekenden is de begeleiding ook overdag aanwezig. De maaltijden worden bereid door de begeleiding.

2. De begeleiding is doordeweeks aanwezig van 7:30 uur tot 21:30 uur. Als er iets aan de hand is buiten deze uren en je hebt hulp nodig, kun je naar de andere woonvorm toe, daar is nachtzorg aanwezig. Doordeweeks hebben de bewoners hun eigen dagindeling; sommigen gaan naar hun werk en/of hebben een andere invulling van hun dag. In de weekenden is er begeleiding van 9:00 uur tot 22:00 uur.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.