Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Willem Dreeslaan 4-6

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Algemene informatie De Dr. Willem Dreeslaan bestaat uit drie geschakelde woningen met één grote achtertuin. Er is een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Voor elk van de elf bewoners is er een eigen appartement met slaapkamer, keukenblokje/koelkast en badkamer met douche en wc. Er is 24-uurszorg aanwezig, die beschikking heeft over een eigen kamer. Verder is er een wasruimte en zijn er twee fietsenbergingen. Er wonen (jong)volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking of autisme. Zij hebben wel groeimogelijkheden. De bewoners hebben behoefte aan een gestructureerde dagindeling en een veilige woonomgeving. Overdag kunnen de cliënten naar een interne en/of externe dagbestedingslocatie. Woonomgeving De woningen zijn gelegen in een rustige woonwijk aan de rand van Goes. De winkels in het centrum van Goes zijn op loopafstand. Ook is er openbaar vervoer in de omgeving.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Zeer intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.