Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Wonen in de Wijk-Boegstraat

Terug naar overzicht

Woonlocatie met twee verdiepingen met ieder 12 inpandige appartementen. Beide verdiepingen hebben een algemene huiskamer.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

In april 2010 werden de woningen aan de Boegstraat in Maasbracht volledig verbouwd. Het resultaat mag er zijn. De woningen zijn omgetoverd tot 24 mooie en ruime appartementen met veel privacy voor de bewoners. Iedereen heeft een eigen zit/slaapkamer en douche en toilet. Er is een lift aanwezig, dus ook bewoners die afhankelijk zijn van een rolstoel kunnen hier terecht.

Indeling gemeenschappelijk deel

Het gemeenschappelijke gedeelte bestaat uit 2 royale woonkamers en een gemeenschappelijke tuin.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elk appartement is voorzien van een slaapkamer en zit-/woongedeelte met kitchenette, een badkamer met wasmachineaansluiting.

Situering in wijk

Levendig centrum: De woningen in de Boegstraat liggen in een woonwijk aan de rand van het dorp. De ruime voorzieningen in het dorp zijn te voet of per fiets gemakkelijk bereikbaar. Maasbracht heeft een levendig centrum met een groot aantal winkels.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

De bewoners hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. De leeftijd en het niveau variëren. De een staat nog voor belangrijke keuzes rondom school of werk, terwijl voor een ander de tijd van rustig genieten is aangebroken.

Aantal bewoners

24

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Enige

Omschrijving

Op momenten dat de bewoners thuis zijn is er altijd begeleiding aanwezig. De begeleiding wordt afgestemd op de zorgvraag en kan voor iedereen verschillend zijn. De nadruk ligt op het stimuleren van de bewoners. We vinden het belangrijk iedereen maximale ontwikkelingskansen te bieden. Vanuit een veilige basis leer je hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en krijg je ondersteuning bij het maken van je keuzes. We proberen samen je netwerk te vergroten en je plek in de samenleving vorm te geven.
In de nacht is er in het WBC een slaapdienst aanwezig.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.