Wonen zonder beperking

Wonen in woon-zorgcentrum voor ouderen met dagelijkse begeleiding van Visio

Terug naar overzicht

De Marke-De Meenhoek is een woon-zorgcentrum van de Stichting Cordaan. Visio huurt daar een aantal appartementen en biedt woonruimte aan 7 ouderen met dagelijks, op vaste afgesproken momenten, ondersteuning en begeleiding.

Woning

Omschrijving

De Marke-De Meenhoek is een woon-zorgcentrum van de Stichting Cordaan. Visio huurt daar een aantal appartementen en biedt woonruimte aan 10 ouderen. Cliënten hebben een eigen appartement binnen het verzorgingshuis. Er zijn individuele appartementen, maar ook echtparen kunnen er terecht.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Situering in wijk

In de buurt van oude centrum van Huizen. Busstation om de hoek en winkels op loopafstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Bij De Marke-De Meenhoek wonen ouder wordende cliënten met een visuele en verstandelijke beperking die in redelijke mate zelfstandig zijn. ZZP: ZG vis. 1 of 2

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

1 (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

Cliënten krijgen dagelijks, op vaste afgesproken momenten, ondersteuning en begeleiding. Op de momenten dat er geen begeleiding door Visio is, kunnen cliënten in geval van calamiteiten de begeleiding in het verzorgingshuis van het woon-zorgcentrum raadplegen.
Behandeling kan ondersteunend zijn aan de begeleiding.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.