Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Wonen Jeugd Tungelroy

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Het betreft een boerderij die is opgedeeld in twee woning (met aparte keuken, douche/badkamer, woonkamer) waar aan beide kanten 5 jongeren kunnen wonen. Naast de woning ligt een grote tuin/speelweide waar de jongeren o.a. kunnen voetballen.

Indeling gemeenschappelijk deel

De slaapkamers zijn verdeelt over het gebouw. Twee slaapkamers zijn onder en 8 boven. Er is 24 uur per (een slaapdienst voor de nacht) dag begeleiding aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Er is plaats voor 12 cliënten.

Situering in wijk

Gelegen aan de rand van Tungelroy. Dichts bijzijnde stad is Weert. Dit ligt op 5 kilometer afstand.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Overig, Psychische beperking

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Enige

Omschrijving

De doelgroep zijn kinderen/jongeren in de leeftijd van 7 t/m 18 jaar. De jongens en meisjes die bij PGZ wonen hebben een psychiatrische beperking, vaak een autisme spectrum stoornis.
In de leefgroep van PGZ kan een kind/jongeren verblijven zolang het noodzakelijk is tot zijn 18 jaar. De manier waarop de periode van zorg wordt vormgegeven is afhankelijk van hetgeen het kind/jongeren nodig heeft.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.