Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Wonen in de Wijk-Keulsebaan

Terug naar overzicht

De Keulsebaan is een appartementencomplex met 18 appartementen waar cliënten individueel wonen

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Aan de Keulsebaan in Roermond heeft Daelzicht 18 appartementen gebouwd voor mensen die graag zelfstandig wonen. Lekker veel plek, je eigen appartement inrichten, zelf keuzes maken en ook bezoek ontvangen. Je hebt alle ruimte om zelfstandig te leven maar bij sommige zaken heb je ook behoefte aan begeleiding. En natuurlijk zijn er ook regels, die zijn belangrijk, bijvoorbeeld voor je veiligheid en privacy. Hou je van gezelligheid en ben je liever niet altijd alleen? Dan is er de mogelijkheid om samen te eten met de andere appartementbewoners. In de gezamenlijke huiskamer drink je een kop koffie of kijk je samen TV. Een eigen appartement, iets voor jou? Bel met Daelzicht Cliëntservice voor meer informatie of als je je wilt aanmelden, telefoon 0475 577333.

Indeling gemeenschappelijk deel

In het appartementencomplex zijn twee royale woonkamers waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten en waar je samen kunt eten als je dat leuk vindt. Ook de tuin is voor gezamenlijk gebruik.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De appartementen bestaan uit een hal, een huiskamer met een pantry, een slaapkamer, badkamer met wc, wastafel en douche en een kleine berging. Elk appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 45 m².

Situering in wijk

De Kemp is een levendige wijk waar oude huizen plaats hebben gemaakt voor nieuwbouw. In het wijkcentrum is regelmatig iets te doen en er zijn verschillende winkels voor de dagelijkse boodschappen. Het centrum van Roermond kun je met de fiets of bus gemakkelijk bereiken. Roermond is een fantastische winkelstad, er is veel te doen. Je kunt er ook goed op stap gaan of bijvoorbeeld naar de bioscoop Foroxity. Bij lekker weer zitten de terrassen op het Munsterplein en op het Stationsplein gezellig vol. Het is heerlijk wonen in deze bruisende stad.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Om in deze appartementen te kunnen wonen moet je redelijk zelfstandig zijn. De meeste bewoners zijn jong volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Maar ook volwassenen kunnen in deze mooie appartementen terecht. Met de begeleiding kun je afspreken, waar je hulp bij nodig hebt. Dit is voor iedereen verschillend. Ondersteuning als het nodig is en zelfstandig als het kan. Als het maar past bij jou. Je kunt hier ook anderen bij betrekken bijvoorbeeld ouders, familie of vrienden. Bezoek kun je ontvangen in je eigen appartement. In contact zijn met je vrienden op facebook, surfen op het internet of gezellig shoppen, iedereen heeft zo zijn eigen hobby.

Aantal bewoners

18

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Behandeling

Geen

Omschrijving

De bewoners kunnen in overleg met de begeleiding hun eigen keuzes maken. Het geeft een veilig en vertrouwd gevoel dat er iemand is om op terug te vallen. De begeleiding wordt afgestemd op de ondersteuningsvraag en kan voor iedereen verschillend zijn. We proberen samen je netwerk te vergroten en je plek in de samenleving vorm te geven.

Je kunt altijd terugvallen op de begeleiders van Daelzicht. We gaan graag in gesprek om samen de beste keuzes te maken. Alle afspraken en doelstellingen komen in een ondersteuningsplan te staan. Dit plan komt tot stand door gesprekken met cliënt, ouders of vertegenwoordigers en de professionals van Daelzicht.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.