Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Wonen in de Wijk-Mortelplein

Terug naar overzicht

Woonlocatie, voornamelijk (in)gericht op de ouder wordende cliënt, met inpandige appartementen

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Mortelplein Swalmen betreft een modern wooncomplex met appartementen voor 19 cliënten. Voornamelijk (in)gericht op de ouder wordende cliënt,

Indeling gemeenschappelijk deel

De cliënten hebben een gezamenlijke woonkamer waar gebruik van gemaakt kan worden. Deze bevind zich op de begane grond. Cliënten hebben echter ook alle faciliteiten op hun eigen appartement.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elk appartement is voorzien van een slaapkamer en zit-/woongedeelte met kitchenette, een badkamer met wasmachineaansluiting.

Situering in wijk

Het wooncomplex is gebouwd in een rustige buurt in Swalmen. Winkels, bank en kapper, maar ook dokter, tandarts en apotheek liggen op loopafstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

De appartementen zijn bedoeld voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Mensen die overdag naar hun werk gaan of dagbesteding hebben. Dit kunnen volwassenen zijn die zich nog volop ontwikkelen, maar ook ouderen zijn die rustig genieten van hun oude dag. Een gedeelte van de bewoners komt oorspronkelijk uit Swalmen.

Aantal bewoners

19

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Geen, Enige

Omschrijving

Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, met in de nacht een wakende slaapdienst waar de bewoners een beroep op kunnen doen als dat nodig is.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.