Wonen zonder beperking

Wonen Mortelplein Swalmen

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Aan het Mortelplein in Swalmen heeft Daelzicht een modern wooncomplex voor 18 cliënten gebouwd. Medio 2013 is de nieuwbouw in gebruik genomen. Elke cliënt heeft een eigen appartement met zit/slaapkamer, sanitaire ruimte en keukentje.

Het gebouw geeft de indruk een rij met losse woningen te zijn. Aan de binnenkant zijn echter alle appartementen verbonden door een centrale gang. Het gebouw voldoet hiermee optimaal aan de wensen van de gebruikers.

Indeling gemeenschappelijk deel

In het gebouw zijn meerdere ruimtes voor gezamenlijk gebruik. Dit zijn woonkamers waar gezellig samen gekookt en gegeten kan worden. Maar ook een ruimte om te biljarten of een spelletje te spelen. Zo heeft elke cliënt veel privacy maar kunnen de bewoners elkaar ook opzoeken.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Zie bovenstaand.

Situering in wijk

Het wooncomplex is gebouwd in een rustige buurt in Swalmen. Winkels, bank en kapper, maar ook dokter, tandarts en apotheek liggen op loopafstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

De appartementen zijn bedoeld voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Mensen die overdag naar hun werk gaan of dagbesteding hebben. Dit kunnen volwassenen zijn die zich nog volop ontwikkelen, maar ook ouderen zijn die rustig genieten van hun oude dag. Een gedeelte van de bewoners komt oorspronkelijk uit Swalmen.

Aantal bewoners

18

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Geen, Enige

Omschrijving

Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, met in de nacht een wakende slaapdienst waar de bewoners een beroep op kunnen doen als dat nodig is.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.