Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Wonen Noord-oost Brabant

Terug naar overzicht

Jongeren met een licht verstandelijke handicap en / of een psychische beperking en jongeren met gedragsproblematiek. Het project richt zich met name op jongeren met een licht verstandelijke beperking en jongeren met een autistisch spectrum stoornis die aangewezen zijn op een 24 uurs setting waarb...

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Wonen Noord-oost Brabant heeft verschillende locaties in Cuijk, Boxmeer en Gennep. De plekken bestaan uit verschillende soorten huizen. Studio's, gezinswoning en appartementencomplex.

Indeling gemeenschappelijk deel

In de gezinswoningen delen de cliënten de woonkamer/keuken en badkamer. In de studio's heeft de cliënt alles tot eigen beschikking. Dit geldt tevens ook voor het appartementencomplex.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Verschillende woonvormen met verschillend aantal cliënten.

Situering in wijk

De woningen liggen in een wijk van het dorp.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking

Omschrijving

Jongeren met een licht verstandelijke handicap en / of een psychische beperking en jongeren met gedragsproblematiek. Het project richt zich met name op jongeren met een licht verstandelijke beperking en jongeren met een autistisch spectrum stoornis die aangewezen zijn op een 24 uurs setting waarbij de vraag zich specifiek richt op kleinschalige woonvormen. Jongeren met ASS en/of LVG zoeken naar mogelijkheden om zo veel mogelijk zelfstandig te wonen buiten een instellingsterrein met toch een 24 uurs netwerk om hen heen.

Aantal bewoners

0

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Gemiddeld

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.