Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Wonen in de Wijk-Raadhuisplein

Terug naar overzicht

Wooncomplex met 19 appartementen en gezamenlijk ruimtes. Het is ook mogelijk om binnen deze woonvorm te logeren. Dit kan met een WLZ indicatie, zowel op basis van zorg in natura als PGB. De zorgbemiddelaar van Daelzicht kan u hierover informeren.

Woning

Soort woning

Appartement, Groepswoning

Omschrijving

Het vroegere Roadhoes van Susteren is omgebouwd tot een wooncomplex voor 20 bewoners. Iedereen heeft een appartement met eigen douche en wc. De appartementen zijn verdeeld over 3 verdiepingen. In het pand bevinden zich ook een aantal gezamenlijke ruimtes.

Indeling gemeenschappelijk deel

Gezamenlijke huiskamer en keuken per verdieping, wasruimte en berging.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Elk appartement is voorzien van een woonkamergedeelte, slaapkamer en eigen badkamer. Het appartement heeft een kleine keuken, zonder kookplaat.

Situering in wijk

Bewoners die zich goed redden, kunnen zelfstandig het dorp in gaan. Winkels en restaurants liggen op loopafstand.

.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Psychiatrische beperking

Omschrijving

De doelgroep is divers, van mensen die cognitief functioneren op een matig verstandelijk beperkt niveau met verzorging, tot mensen die functioneren op een licht verstandelijk beperkt niveau. Ook de leeftijden van de huidige cliënten zijn divers (18+). De dagbesteding bestaat uit het bezoeken van een dagbestedingsplek, betaald werk / sociale werkvoorziening, dan wel dagbesteding op locatie.

Aantal bewoners

18

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Verzorging

Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

In deze woonlocatie is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De ondersteuning aan de bewoners wordt afgestemd op de zorgvraag en kan voor iedereen verschillend zijn. De nadruk ligt op het stimuleren van de bewoners. We vinden het belangrijk iedereen maximale ontwikkelingskansen te bieden. Vanuit een veilige basis leer je hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en krijg je ondersteuning bij het maken van je keuzes. We proberen samen je netwerk te vergroten en je plek in de samenleving vorm te geven.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.