Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Wonen Volwassen Buitenveld

Terug naar overzicht

Buitenveld ligt in de wijk Schuytgraaf in Arnhem-Zuid. Ruim vijfentwintig volwassenen wonen verspreid over drie zelfstandige woonblokken in de wijk.

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Locatie Buitenveld heeft meerdere panden met appartementen en dubbele bewoning.

De appartementen beschikken allemaal over een eigen badkamer, toilet en keuken. De benedenwoningen hebben een eigen tuin. De bovenwoningen hebben geen buitenruimte. De bewoners van de bovenwoningen kunnen gebruik maken van de gezamenlijke tuin bij de inloop.

Alle appartementen beschikken over een eigen internet- en televisieaansluiting. De bewoners zijn zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van abonnementen hiervoor.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Buitenveld ligt in de wijk Schuytgraaf in Arnhem-Zuid.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Overig

Omschrijving

De leeftijd van de bewoners loopt uiteen van begin twintig tot midden zestig. Allen hebben zij een licht verstandelijke beperking. Centrale ontmoetingsplek van Buitenveld is de inloop. Hier kookt de begeleiding met en voor de bewoners en is er genoeg ruimte voor ontspanning en gezelligheid.

Aantal bewoners

30

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Geen

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig op locatie.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.