Wonen zonder beperking

Wonen volwassen Diepvoorde

Terug naar overzicht

Woonvorm Diepvoorde is een kleinschalige woonvorm waar twintig bewoners in de leeftijd van begin 20 tot in de 70 wonen. Allen hebben ze een licht tot matig verstandelijke beperking met bijkomende problematiek als bijvoorbeeld autisme of lichamelijke beperkingen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Woonvorm Diepvoorde ligt in de gelijknamige Wijchense woonwijk. Qua sfeer doet de wijk dorps aan, de omgang met buurtbewoners verloopt gemoedelijk .

Indeling gemeenschappelijk deel

De woonvorm bestaat uit zes gekoppelde woningen en een aanleunwoning.
Op de begane grond bevindt zich in iedere woning de gezamenlijke woonkamer en keuken. De eerste verdieping bevat 2 kamers en een badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een derde kamer. De bewoners delen het sanitair.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Woonvorm Diepvoorde ligt in de gelijknamige Wijchense woonwijk. Qua sfeer doet de wijk dorps aan, de omgang met buurtbewoners verloopt gemoedelijk .
De woonvorm ligt op loopafstand van een winkelcentrum en op loop- of fietsafstand van het centrum van Wijchen. Openbaar vervoer is goed bereikbaar. Busstation is vlakbij, treinstation binnen 2 km.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Psychische beperking

Omschrijving

Woonvorm Diepvoorde is een kleinschalige woonvorm waar twintig bewoners in de leeftijd van begin 20 tot in de 70 wonen. Allen hebben ze een licht tot matig verstandelijke beperking met bijkomende problematiek als bijvoorbeeld autisme of lichamelijke beperkingen

Aantal bewoners

20

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

Op Diepvoorde wordt 24- uurs zorg geboden.
De begeleiding is gericht op autonomie van de cliënt. De begeleiding laat de cliënten zoveel mogelijk zelf doen en stimuleert hen in het maken van eigen keuzes.
Indien nodig, kan er ondersteuning geboden worden op het gebied van de persoonlijke verzorging.
Begeleiding motiveert de cliënten tot het aangaan of onderhouden van sociale contacten.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.