Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Wonen Volwassen Oude Graafseweg

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Woonlocatie Oude Graafseweg ligt in de Nijmeegse wijk Heseveld op het voormalig kloosterterrein De Boskapel. Hier wonen bijna 30 bewoners in de leeftijd van 19 tot 71 jaar. Allen hebben ze een licht tot matig verstandelijke beperking en/of een vorm van autisme.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

​Het complex ligt in een groene bosrijke omgeving, in de buurt van het centraal station en het centrum van Nijmegen. Elk appartement heeft zijn eigen badkamer en kleine keuken, waar overigens niet gekookt kan worden. Bewoners kunnen leren koken met begeleiding in een van de ontmoetingsruimtes. Maaltijden worden gefaciliteerd door Albron, en klaar gemaakt in de inpandig aanwezige grote keuken. De bewoners kunnen op hun eigen appartement van de maaltijd genieten maar er kan ook gezamenlijk gegeten worden in de aanwezige ontmoetingsruimtes.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Voormalig kloosterterrein De Boskapel is gunstig gelegen. Naar de bushalte lopen de bewoners in één minuut. Het dichtstbijzijnde winkelcentrum en het centrum van Nijmegen liggen op respectievelijk drie minuten en tien minuten fietsen.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

​​Met zijn 29 appartementen is locatie Oude Graafseweg voor mensen met een licht verstandelijke beperking een fijne plek om te wonen. De leeftijd van de cliënten varieert tussen de 25 en 75 jaar. Cliënten wonen allen op hun eigen één kamer appartement. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van de gezamenlijke ontmoetingsruimtes, waarvan er vier in het pand aanwezig zijn.

Aantal bewoners

29

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

​Het enthousiaste team biedt 24uurszorg en ondersteuning op maat en volgens afspraak.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.