Wonen zonder beperking

Wonen volwassen Phoenixx

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Wij zijn een coachings- en trainingscentrum voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek die vast lopen op één of meerdere leefgebieden. Wij bieden ambulante begeleiding aan bij het zelfstandig wonen in de wijk (centrum van Velp)

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Phoenixx is een coachings- en trainingscentrum voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Phoenixx biedt begeleid zelfstandig wonen in de wijk, op de locatie in het centrum van Velp. Binnen Phoenixx is individueel wonen in een eigen appartement of studio het uitgangspunt. Dit is gebaseerd op een inventarisatie van wensen van cliënten en op de ervaring dat verantwoordelijk kunnen zijn voor de eigen leefruimte, het ervaren van voldoende privacy en niet ongewenst blootgesteld hoeven worden aan sociale interacties probleemgedrag kan verminderen en voorkomen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Phoenixx biedt 15 studio’s voor cliënten aan met een eigen badkamer en keuken. Vier appartementen hebben ook een aparte slaapkamer.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Wij zijn een coachings- en trainingscentrum voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek die vast lopen op één of meerdere leefgebieden. Wij bieden ambulante begeleiding aan bij het zelfstandig wonen in de wijk (centrum van Velp) op basis van Zorg in Natura (ZIN), een Persoons Gebonden Budget (PGB) en ambulante ondersteuning via Dforzo (justitie). Daarnaast zijn we ISO 9001 gecertificeerd en een erkend leerbedrijf

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

Phoenixx biedt begeleid zelfstandig wonen in de wijk, op de locatie in het centrum van Velp. Binnen Phoenixx is individueel wonen in een eigen appartement of studio het uitgangspunt.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.