Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Wonen Volwassen Van Peltlaan

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Op de locatie bevinden zich drie groepswoningen waar elk vier cliënten wonen. Ze delen gezamenlijk de woonkamer, keuken en badkamer. Maaltijden worden gezamenlijk gekookt in een van de drie aanwezige keukens. De ambulante cliënt beschikt over een eigen appartement met eigen voorzieningen waar zelfstandig wordt gekookt.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

​Van Peltlaan is een woonvorm in de Nijmeegse wijk Grootstal. De locatie bestaat uit twee flatgebouwen, waar reguliere bewoning en ondersteuning samen komen. Het team van de Van Peltlaan biedt 24uurszorg aan twaalf cliënten die in groepsverband wonen en aan tien cliënten die zelfstandig ambulant wonen. De ambulante cliënten kunnen naast de vaste afspraken met het team tevens een beroep doen op de 24uurs achterwacht van de locatie.

De leeftijd van de cliënten varieert tussen de 24 en 75 jaar. Ook is er een inloop op afgesproken tijden om elkaar te kunnen ontmoeten onder het genot van een kopje koffie.

Aantal bewoners

20

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Geen

Omschrijving

​De cliënten die bij ons wonen hebben een hulpvraag, het team gaat samen met de cliënt op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. De begeleiding op de locatie is gericht op het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënten maar ook de ontwikkeling van zelfstandigheid. De begeleiding ondersteunt hen onder andere bij sociale contacten, werk, school of passende vrijetijdsbesteding.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.