Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Wonen voor (jong) volwassenen met een visuele en bijkomende beperkingen of problemen in Huizen

Terug naar overzicht

De woonlocatie aan de Celebeslaan is gericht op cliënten met een visuele en verstandelijke beperking. Er zijn 3 woningen die ruimte bieden aan 11 cliënten.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Op Celebeslaan 1 woont een groep mannen. Op Celebeslaan 3/5 wonen jongvolwassen cliënten wonen die de voorkeur geven aan wonen in een groep. De cliënten hebben door een visuele en verstandelijke beperking en mogelijk licht psychiatrische problemen, behoefte aan wonen met 24-uurs begeleiding en verzorging. Begeleiding en sturing is nodig op gebied van persoonlijke verzorging, participatie in de maatschappij, organisatie van het huishouden, (helpen) oplossen van problemen. Actieve nachtzorg kan onderdeel zijn van de vraag. De Celebeslaan is in de toekomst meer gericht op jongvolwassenen. We bieden een beschermde woonomgeving met 24-uurs beschikbaarheid van begeleiding. Ondersteuning, toezicht of sturing wordt geboden door gekwalificeerde begeleiders afgestemd op de vraag en behoefte van cliënten. Behandeling kan onderdeel zijn van het aanbod, maar is ondersteunend aan woonbegeleiding. De begeleiding is gericht op persoonlijke leerdoelen en het aanleren van vaardigheden.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Een woonsetting met gemeenschappelijke woonkamer/-keuken.

Situering in wijk

De woningen zijn gesitueerd in de wijk vlakbij het Oude Dorp en het Sadspark in Huizen.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

De woonlocatie aan de Celebeslaan is gericht op cliënten met een visuele en verstandelijke beperking. Er zijn 3 woningen die ruimte bieden aan 11 cliënten.

Aantal bewoners

11

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Gemiddeld, Intensief

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.