Wonen zonder beperking

Wonen voor ouder wordende cliënt met een visuele en verstandelijke beperking op de Warmelo in Huizen

Terug naar overzicht

In een levendige wijk in Huizen staat woonlocatie de Warmelo. De Warmelo wonen richt zicht op de ouder wordende cliënt met een visuele en verstandelijke beperking en mogelijk licht psychiatrische problemen.

Woning

Omschrijving

De Warmelo is een woonvorm bestaande uit 3 woningen met ruimte voor 22 cliënten. Alle woningen hebben een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Er zijn 4 badkamers voor gezamenlijk gebruik en er is een lift aanwezig. Koken gebeurd (indien mogelijk) gezamenlijk met de cliënten.

De Warmelo ligt in een levendige omgeving met op loopafstand een winkelcentrum.
De 24-uurs begeleiding wordt zowel individueel als groepsgericht gegeven aan de hand van de individuele ondersteuningsplannen.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Mooie eigen kamer waarbij altijd gebruik gemaakt kan worden van de gezellige gezamenlijke woonkamer.

Situering in wijk

De Warmelo ligt in een levendige omgeving met op loopafstand een winkelcentrum

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

In een levendige wijk in Huizen staat woonlocatie de Warmelo. Deze woning telt 3 huiskamers met keuken, 22 slaapkamers, 4 gedeelde badkamers en een grote tuin rondom de gehele woning, waar het zomers prettig toeven is. Het gehele pand is zo ingericht dat slechtziende en blinde cliënten zo zelfstandig mogelijk hun weg door en rondom het pand kunnen vinden. Ook de verlichting is aangepast en er zijn contrasterende kleuren gebruikt. De Warmelo is ingericht op de ouder wordende cliënt rolstoeltoegankelijk en er is ook een lift.

Aantal bewoners

21

Open plaatsen

1 (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Wij bieden een beschermde woonomgeving met intensieve 24-uurs begeleiding en (zeer) intensieve verzorging op basis van individuele hulpvragen. Er is begeleiding en sturing op het gebied van sociale ondersteuning, persoonlijke verzorging, participatie in de maatschappij, organisatie bij het huishouden en het op lossen van problemen. Actieve nachtzorg en/of dagbesteding aan huis kan onderdeel zijn van de vraag. De focus ligt meer op de ouder wordende cliënt.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.