Wonen zonder beperking

Woon-zorgboerderij "De Trent" Keldonk

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

De woonboerderij heeft een voorhuis waar Jordy en Chantal nu wonen. Het achterhuis (voormalige stal) zijn nu 2 appartementen. De aangebouwde stal (voormalige varkensstal) zijn nu 2 appartementen. Er is een grote leefkeuken. Boven de leefkeuken worden nog 2 appartementen gerealiseerd. De totale oppervlakte van de boerderij met grond is 1 hectare. We hebben verschillende dieren op de weides lopen, schapen, kippen, ganzen en loopeenden (er komen nog dieren bij). Ook hebben we 4 lieve honden hier rondlopen die graag mee gaan wandelen, willen spelen of bij je komen liggen.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een grote leefkeuken voor de dagbesteding en waar we koken en eten.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De bewoners hebben een eigen appartement in de boerderij met woonkamer, keuken (hier mag niet gekookt worden i.v.m. brandveiligheid), slaapkamer, badkamer, toilet en eigen voordeur. Huurtoeslag is mogelijk.

Situering in wijk

Onze woon-zorgboerderij is op een rustige locatie gelegen, op het platteland van Keldonk. Voor de boerderij stopt de buurtbus van maandag t/m vrijdag (gaat naar het busstation in Veghel), de bewoners kunnen voor de boerderij opstappen en ook weer uitstappen. Op de fiets ben je binnen 15 minuten in Erp.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Onze doelgroep bestaat uit volwassenen met een verstandelijke beperking.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Omdat we kleinschalig zijn (maximaal 8 bewoners) kunnen we veel persoonlijke aandacht geven en zijn Jordy en Chantal het vaste aanspreekpunt. Onze bewoners krijgen ook dagbesteding op de boerderij in de vorm van kleinschalige agrarische activiteiten, zoals het teelt van groente en fruit en het verzorgen van de dieren. Wij bieden zorg aan mensen met een verstandelijke beperking met o.a. niet aangeboren hersenletsel, autisme en gedragsproblemen. De mensen die bij ons wonen en werken hebben een WLZ indicatie met dagbesteding.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.