Wonen zonder beperking

Woon-zorgboerderij De Trent voor wonen met dagbesteding

Terug naar overzicht

Welkom bij Woon-zorgboerderij De Trent in Keldonk! Wij zijn een kleinschalig wooninitiatief voor wonen met dagbesteding in een mooie en rustige omgeving. Op dit moment is er 1 woonplek vrij vanaf 1 april 2022. Voor meer informatie neem gerust contact op met ons.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

In de boerderij zijn nu 7 appartementen gebouwd. Medio 2022 worden er nog 2 appartementen gebouwd op de 1e verdieping. Er wonen nu 6 cliënten op de boerderij en er is nu een appartement beschikbaar vanaf 1 april 2022. De totale oppervlakte van de boerderij met grond is 1 hectare. Op de weides lopen schapen, kippen, ganzen, loopeenden en er komen nog 2 varkens bij. We hebben ook nog 4 lieve honden.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een grote leefkeuken waar wordt gekookt en gegeten en waar de dagbesteding binnen wordt gegeven.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De bewoners hebben een eigen appartement in de boerderij met woonkamer, keuken, slaapkamer, douche en toilet. Het appartement is geschikt voor 1 persoon. Huurtoeslag is mogelijk.

Situering in wijk

Onze woon-zorgboerderij is op een rustige locatie gelegen, op het platteland van Keldonk. Voor de boerderij stopt de buurtbus van maandag t/m vrijdag (gaat naar het busstation in Veghel), de bewoners kunnen voor de boerderij opstappen en ook weer uitstappen. Op de fiets is het ongeveer 15 minuten naar Erp.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Onze doelgroep bestaat uit (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

1 vanaf april 2022. Medio 2022 komen er nog 2 nieuwe appartementen bij op de 1e verdieping. (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Omdat we kleinschalig zijn met maximaal 9 bewoners kan er veel persoonlijke aandacht gegeven worden. We leven als een grote familie met ieder zijn vrijheid en samen proberen we er iets moois van te maken. Jordy en Chantal zijn het vaste aanspreekpunt en er zijn 3 vaste medewerkers. Onze bewoners krijgen ook dagbesteding op de boerderij in de vorm van kleinschalige agrarische activiteiten, zoals het teelt van groente en fruit en het verzorgen van de dieren. Bij mooi weer gaan we graag wandelen in de mooie natuur van Keldonk en omgeving. In de zomer staat er een groot zwembad buiten. De dagbesteding binnen bestaat uit eten koken, knutselen en spelletjes spelen. Wij bieden zorg aan mensen met een verstandelijke beperking met o.a. niet aangeboren hersenletsel, autisme en gedragsproblemen. De zorg die wij bieden is op basis van PGB en een WLZ indicatie met dagbesteding.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.