Wonen zonder beperking

Woon-zorgboerderij "De Trent" voor wonen en dagbesteding

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

De woonboerderij heeft een voorhuis waar Jordy en Chantal nu tijdelijk wonen, het voorhuis wordt een appartement. Het achterhuis (voormalige koeienstal) zijn nu 2 appartementen. De aangebouwde stal (voormalige varkensstal) zijn nu 2 appartementen. Er is een grote leefkeuken. Boven de leefkeuken worden nog 2 appartementen gerealiseerd. De totale oppervlakte van de boerderij met grond is 1 hectare. Op de weides lopen schapen, kippen, ganzen en loopeenden (er komen nog dieren bij). We hebben 4 lieve honden die graag mee gaan wandelen, spelen of bij je komen liggen.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een grote leefkeuken voor de dagbesteding en waar wordt gekookt en gegeten.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De bewoners hebben een eigen appartement in de boerderij met woonkamer, keuken, slaapkamer, douche en toilet. Het appartement is geschikt voor 1 persoon. Huurtoeslag is mogelijk.

Situering in wijk

Onze woon-zorgboerderij is op een rustige locatie gelegen, op het platteland van Keldonk. Voor de boerderij stopt de buurtbus van maandag t/m vrijdag (gaat naar het busstation in Veghel), de bewoners kunnen voor de boerderij opstappen en ook weer uitstappen. Op de fiets is het ongeveer 15 minuten naar Erp.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Onze doelgroep bestaat uit (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Omdat we kleinschalig zijn met maximaal 8 bewoners kan er veel persoonlijke aandacht gegeven worden. We leven als een groot gezin met ieder zijn vrijheid en samen proberen we er iets moois van te maken. Jordy en Chantal zijn het vaste aanspreekpunt en er zijn vaste medewerkers. Onze bewoners krijgen ook dagbesteding op de boerderij in de vorm van kleinschalige agrarische activiteiten, zoals het teelt van groente en fruit en het verzorgen van de dieren. Wij bieden zorg aan mensen met een verstandelijke beperking met o.a. niet aangeboren hersenletsel, autisme en gedragsproblemen. De mensen die bij ons wonen en werken zijn in het bezit van een PGB, een WLZ indicatie met dagbesteding.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.