Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Woonlocatie Wanmolen

Terug naar overzicht

Wonen op locatie Wanmolen is voor volwassenen met een lichte of matige verstandelijke beperking, eventueel in combinatie met een psychiatrische aandoening. 18-45 jaar

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Woonlocatie Wanmolen bestaat uit twee woningen. Beide woningen hebben een eigen woonkamer met een open keuken, maar zijn wel met elkaar verbonden door een gang.

Indeling gemeenschappelijk deel

Je kunt gebruik maken van onze ruime, gezamenlijke tuin.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Je hebt een eigen appartement met douche en toilet.

Situering in wijk

Onze woningen zijn gelegen in een moderne, rustige woonwijk in het dorp Poortugaal. Op loopafstand vind je diverse supermarkten, een kapper, huisarts en tandarts. Een rondje wandelen of stukje fietsen kan bij de Oude Maas. Wanmolen is goed bereikbaar met de Metro. Metrostation Poortugaal bevindt zich op tien minuten loopafstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Woonlocatie Wanmolen is een woongroep voor mensen met een lichte of matige verstandelijke beperking, eventueel in combinatie met een psychiatrische aandoening. Er wonen veertien mensen, verdeeld over twee woningen, die 24 uur per dag zorg krijgen.

Aantal bewoners

14

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Behandeling

Enige

Omschrijving

We bieden je 24 uur per dag begeleiding. ’s Nachts is er altijd een medewerker aanwezig die slaapdienst heeft. De begeleiding op Wanmolen is gericht op het behouden van zelfstandigheid en zelfredzaamheid.
We ondersteunen en begeleiden je bij het maken van beslissingen en het maken van keuzes in je dagelijkse leven. We stemmen de begeleiding af op jouw mogelijkheden en wensen. Medewerkers van Wanmolen bieden zorg vanuit een warme en huiselijke sfeer, waarin oog hebben voor elkaar centraal staat.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.