Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Woonvorm Broerweg / Eikstraat

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

De Broerweg is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

​De locatie ligt in het rode dorp in Nijmegen. De woning heeft meerdere verdiepingen. Er is geen lift aanwezig. In iedere woning is een gezamenlijke woonkamer/keuken. Een woning van de Eikstraat wordt gebruikt voor de inloop. Cliënten hebben een eigen kamer, met een gedeelde badkamer en toilet. De HAT-woningen hebben een eigen ingang, toilet en keuken, de douche wordt gedeeld.

Er wordt gebruik gemaakt van een gezamenlijke tuin, met een gezamenlijke schuur/bergruimte. Sommige kamers hebben een eigen balkon, op de Eikstraat wordt deze gedeeld. Er is een TV aansluiting en Wifi aanwezig.

Er wordt door de begeleiding op de Broerweg gekookt en op de Eikstraat in overleg met bewoners. De was wordt door begeleiding gedaan of je kunt er ondersteuning in krijgen door het zelf te doen. Dit geldt ook voor de boodschappen, die worden centraal ingekocht, maar dat kan ook door cliënten zelf gedaan worden.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

​De woning op de Broerweg is opgesplitst in een hoofdwoning en twee HAT-eenheden. In de hoofdwoning wonen zeven personen. Op de begane grond bevinden zich de gezamenlijke huiskamer met open keuken, het kantoor van de begeleiders en de wasruimte. Ook liggen hier drie individuele zit-slaapkamers. De twee verdiepingen bevatten elk twee individuele zit-slaapkamers. Per verdieping delen de bewoners een ruime badkamer. De bewoners hebben een eigen opgang aan de achterkant van het gebouw. De twee HAT-eenheden bestaan elk uit een ruime woon- en eetkamer, een aparte slaapkamer, een klein keukenblokje een en badkamer. In elke HAT-eenheid wonen twee personen.

Woonvorm Eikstraat bestaat uit drie woonhuizen waar per woning 3 of 4 personen wonen. Per woning bevindt zich op de begane grond een gezamenlijke huiskamer en keuken en gedeeld sanitair. De bewoners hebben hun individuele zit-slaapkamer op de eerste en tweede verdieping. Een van de gekoppelde woonhuizen heeft een klein kantoortje voor de begeleiding. Daarnaast wordt er in de wijk nog ambulante zorg gegeven.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Behandeling

Geen, Enige

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.