Wonen zonder beperking

Woonzorg Tilburg

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement, Studio

Omschrijving

Wonen bij Woonzorg Tilburg betekent dat je leert om op eigen benen te staan. Samen zetten we de eerste stappen naar jouw zelfstandigheid.
We hebben studio's beschikbaar in Tilburg. Daarnaast bieden we ook ambulante zorg. Voor vragen, mail naar clientenbureau@woonzorgtilburg.nl

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Situering in wijk

De supermarkt vind je aan de overkant van de weg en binnen no-time ben je in het centrum of op het bus-en treinstation.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Onze bewoners zijn jongeren en jongvolwassenen vanaf 18 jaar tot ongeveer 30 jaar met een LVG of GGZ-diagnose. Maar wat hun achtergrond ook is, onze bewoners hebben allen iets gemeen: ze zijn gemotiveerd om hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid te vergroten.


-Om bij ons te kunnen wonen is een (WMO of WLZ) indicatie vanuit de gemeente nodig.
-Er kan ook ambulante begeleiding aan huis geboden worden.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

Woonzorg Tilburg is een kleinschalig wooninitiatief, zodat we onze bewoners van echte aandacht en de nodige begeleiding kunnen voorzien. Wonen is meer dan een dak boven je hoofd hebben. Wij bieden een programma aan waarin jongeren en (jong)volwassenen begeleid worden op weg naar zelfstandig wonen.

Onze begeleiders zijn jong van geest, ervaren en positief ingesteld. De positiviteit geeft hoop, motiveert, stimuleert en is aanstekelijk!

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.