Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Prezzent - Guido Gezelleweg

Terug naar overzicht

Kom je de Guido Gezelleweg inrijden, dan zie je ze meteen: de opvallende geel-rode appartementen. Hier wonen zeven cliënten van Prezzent. De achtste woning noemen we het service-appartement. Er is een gezamenlijke en beschutte tuin. Op mooie zomeravonden zitten de bewoners hier gezellig buiten.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Je hebt een woonkamer met keukenblok, een slaapkamer en badkamer met toilet.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is 1 service appartement waar je de Ondersteuners kunt vinden, en daarnaast een gemeenschappelijke tuin.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

De appartementen liggen in de milieuvriendelijke eco-wijk EVA-Lanxmeer: overal staan fruitbomen en -struiken.

Het centrum van Culemborg en het NS station zijn vlakbij. Er is ook een winkelcentrum in de buurt. Het Culemborgse zwembad ligt om de hoek. En er zijn verschillende sportverenigingen.

Met de fiets ben je in 7 minuten bij woonlocatie Schapebloem. Hier kun je altijd terecht met vragen of gewoon om een praatje te maken. Tegenover de Schapebloem ligt de gezellige kinderboerderij, waar altijd iets te doen is.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Verstandelijke beperking

Omschrijving

In deze appartementen wonen 7 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Zij zijn voor een groot deel zelfstandig en kunnen wanneer nodig een beroep doen op ondersteuning.

Aantal bewoners

7

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

De ondersteuning is er elke dag van 15.30 tot 22.30 uur. Je kunt zelf koken en eten, maar ook met de anderen in het service-appartement. De ondersteuning helpt waar nodig. De bewoners hebben ieder hun eigen persoonlijk ondersteuner, zij doen om de beurt de avonddienst. Natuurlijk kun je met vragen ook altijd terecht bij een andere ondersteuner.

Als er buiten de begeleidingstijd problemen zijn, kun je bellen met de locatie Schapebloem. Hier is dag en nacht ondersteuning aanwezig

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.