Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Beschermd Wonen-Zonnebloemhof 20

Terug naar overzicht

Woonlocatie met 9 zit-slaapkamers, ieder met eigen douche/toilet en keukenblok. Als gemeenschappelijke ruimtes zijn er: een huiskamer met keuken en zorgbadkamers met hoog laag bad.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Ruime woning waar fysiek intensieve zorg geboden kan worden, alle ruimtes zijn op de begane grond en gelijkvloers, zonder drempels.

Indeling gemeenschappelijk deel

Huiskamer, keuken, gezamenlijke zorgbadkamer, berging en tuin.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke zit-slaapkamer is voorzien van een keukenblok, douche, toilet en mogelijkheid tot eigen terras.

Situering in wijk

De woning is gelegen op een beschermd terrein aan de rand van het dorp. Cliënten kunnen gebruik maken van diverse faciliteiten in de nabijheid of op het terrein, zoals een zwembad, een manege waar je huifbed kunt rijden, een belevingsbos. Het centrum van het dorp ligt op loopafstand. Er worden allerlei seizoensgebonden evenementen op het terrein georganiseerd, zoals carnaval, kermis en motorron. Voor al deze activiteiten geldt: alleen als de bewoner er zelf zin in heeft

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

Een woongroep met 9 bewoners, waar zowel mannen als vrouwen woonachtig zijn. Bij de bewoners is naast de matige tot licht verstandelijke beperking, sprake van complexe meervoudige problematiek (NAH, fysieke hulpvragen en psychische problemen). De bewoners zijn met name op zichzelf gericht en ondernemen gedurende de dag op vaste tijden groepsgerichte activiteiten (zoals het nuttigen van de maaltijd). Bewoners zijn redelijk zelfstandig in hun dagelijkse leven. Begeleiding is gericht op aansturen, herinneren en stimuleren met ondersteuning bij complexere vaardigheden.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Enige

Omschrijving

Begeleiding is gericht op aansturen, herinneren en stimuleren met ondersteuning bij complexere vaardigheden.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.