Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Beschermd Wonen-Zonnebloemhof 21

Terug naar overzicht
Logo Daelzicht

Woonlocatie met inpandige zit-slaapkamers met eigen douche/toilet en keukenblok. Als gemeenschappelijke ruimtes zijn er een huiskamer, keuken en zorgbadkamers met hoog/laag bad.

Woning

Omschrijving

Ruime woning waar fysiek intensieve zorg geboden kan worden. Alle ruimtes zijn op de begane grond en gelijkvloers (geen drempels).

Indeling gemeenschappelijk deel

Gezamenlijk zorgbadkamer, huiskamer, keuken, berging en tuin.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke zit-/slaapkamer is voorzien van een keukenblok, douche, toilet en mogelijkheid tot eigen terras.

Situering in wijk

Zonnebloemhof 21 is gelegen op het terrein van Daelzicht.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Epilepsie, Gedragsproblemen, Meervoudige beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

Een woongroep met 9 bewoners, waar zowel mannen als vrouwen woonachtig zijn. Bij de bewoners is naast de matige tot licht verstandelijke beperking, sprake van complexe meervoudige problematiek (NAH, fysieke hulpvragen en psychische problemen). De bewoners zijn met name op zichzelf gericht zijn en ondernemen gedurende de dag op vaste tijden groepsgerichte activiteiten (zoals het nuttigen van de maaltijd). Bewoners zijn op vrijwel alle levensgebieden afhankelijk van de begeleider. Begeleiding is gericht op aansturen, herinneren en stimuleren met ondersteuning bij complexere vaardigheden.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Gemiddeld, Intensief

Behandeling

Enige, Gemiddeld

Omschrijving

Bewoners zijn op vrijwel alle levensgebieden afhankelijk van de begeleider. Begeleiding is gericht op aansturen, herinneren en stimuleren met ondersteuning bij complexere vaardigheden

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.